Известие

Collapse
No announcement yet.

Качествата на масло Selenia !

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщение
    тая селяния я искарахте се едно не е масло ми е магическа течнос
    Ми че така си е бе колега...
    Ко са да казваме на черното бело и обратно айййде нема нужна...
    SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
    SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
    SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

аз пък чакам едно масло , разработка на Мерцедес в Щутгарт, което е с технологията на диамантен прах,който български учени открили по време на неочакван взрив в лаборатория преди 10 години,получили прах с молекула на диамант и 10 години не знаели какво да го правят ,докато миналата година започнали проекти и се оказало че масло с този прах прави двигателя почти 'вечен' и така от Мерцедес закупиха технологията и обещаха до няколко месеца да има готов продукт
      Алфа Ромео 147 1.6 TS

Comment

Предлагам на колегите да поохладят страстите и да спрат с флейма!!!
        Качествата на маслата могат да се дискутират сериозно единствено на база лабораторни анализи и тестове. Дефиниции като 'добро', 'лошо' и други интерпретации са несериозни
        _______
        146 JTD - ex
        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

А кой подяволите ми ИЗТРИ ПОСТА И ЗАЩО? Защо само пост, в който НЯМАШЕ РЕКЛАМА и ПОСТОЯННО НАЛАГАНЕ НА МНЕНИЕ КАКТО ОТ ЕДИН ПОТРЕБИТЕЛ ПО_ГОРЕ!

ЕБАСИ МАМАТА! ЗА първи път толкова сериозно се ядосвам!

Защо сега мамка му решаваш да си свършиш работата, а не още от начало където още на първата страница още в първия ред има ЯВНА реклама на селения 1000 тона хвалби и обяснение че е магическо, а И ДАЖЕ ПИШЕ ОТ КОЯ ФИРМА Е КУПЕНО????

Искам много ясен и конкретен отговор. А също и от кога е договора за реклама на селения в нашия форум???????????????????
          Last edited by VFTI; d.m.y г., 12:59.
          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
          by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
            А кой подяволите ми ИЗТРИ ПОСТА И ЗАЩО? Защо само пост, в който НЯМАШЕ РЕКЛАМА и ПОСТОЯННО НАЛАГАНЕ НА МНЕНИЕ КАКТО ОТ ЕДИН ПОТРЕБИТЕЛ ПО_ГОРЕ!

ЕБАСИ МАМАТА! ЗА първи път толкова сериозно се ядосвам!

Защо сега мамка му решаваш да си свършиш работата, а не още от начало където още на първата страница още в първия ред има ЯВНА реклама на селения 1000 тона хвалби и обяснение че е магическо, а И ДАЖЕ ПИШЕ ОТ КОЯ ФИРМА Е КУПЕНО????

Искам много ясен и конкретен отговор. А също и от кога е договора за реклама на селения в нашия форум???????????????????
            Колега наистина прекаляваш вече...
            Нещо повече, ти си болен бе човекоо и май диагнозката ти ще да е сериозничка...

Ква реклама кви БЕТОНОВОЗИ, кви ракети ТОМАХОУК те гонят бе драги ми колегааа...
            Аз чисто и просто съм един обикновен потребител имал удоволствието да ползва маслото на Селения и да си направя една съвсем елементарна сметчица що за лайна съм ползвал до сега даа ето малко от тях:
            Валволин,Яко,Тотал,Мобил и т.н и т.н... дааа наистина си мислех, че са добри масла, но това беше преди да срещна Селения и ДВГ-то да ми заработи както никога до сега колегааа....а не както каза колегата trustworthy всичко било лабораторни анализи пълен БУЛШИТ бе колегииии ми нали сам виждам разликата в поведението на двигателя на една кола, която съм я карал цели 110 000 км. още от чисто нова и и знам и майчиното млечице бе драги ми колеги

Ноооо нищо подяволите неможе да се сравни със Селенийката нищо...

Не съм ползвал Аджип или Тутела, нооо предполагам, че и те нема да са по-лоши от Селенията
            Last edited by ЗМЕЯ!; d.m.y г., 10:46.

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
              Предлагам на колегите да поохладят страстите и да спрат с флейма!!!
              Качествата на маслата могат да се дискутират сериозно единствено на база лабораторни анализи и тестове. Дефиниции като 'добро', 'лошо' и други интерпретации са несериозни
              Добре казано! Единственото умно нещо в тази тема. Респект колега!
              146 1.4 TS | '00 + LPG BRC Fly injection

Comment

Първоначално публикувано от ssveto Покажи съобщение
                Добре казано! Единственото умно нещо в тази тема. Респект колега!
                Аз също съм съгласен, повечето от тия дето пишат в темите за масла ако знаят колко са невежи ще се гръмнат. Най-добре вземете прочетете нещо вместо кръчмарски спорове. Карах с ***** не стаа сега карам с ##### и е голяма работа. Добре ама ***** произвеждат 200 вида масла и ти не знаеш с кое си карал и дали изобщо е за твоята кола . . . Самия факт че в България се продава масло БЕЗ КЛАСОВЕ ПО API на разфасовката /няма да споменавам марка/ и се купува няма какво да говорим повече.
                Last edited by code; d.m.y г., 22:12.
                sigpic
                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                  Аз също съм съгласен, повечето от тия дето пишат в темите за масла ако знаят колко са невежи ще се гръмнат. Най-добре вземете прочетете нещо вместо кръчмарски спорове. Карах с ***** не стаа сега карам с ##### и е голяма работа. Добре ама ***** произвеждат 200 вида масла и ти не знаеш с кое си карал и дали изобщо е за твоята кола . . . Самия факт че в България се продава масло БЕЗ КЛАСОВЕ ПО API на разфасовката /няма да споменавам марка/ и се купува няма какво да говорим повече.
                  Колега съжалявам, че ще ти го кажа, но и твоя коментар автоматично отива в групата на спама...

Незнам невежа ли се опитваш да ме изкараш или прсто тихо и кротичко да взема да си се гръмна някъде, а колегаааааа???...

Ако си беше направил и елементарния труд да прочетеш темата от самото и начало щеше да рзбереш, че за да хваля толкоз "СЕЛЕНИЯ" то сигурно имам супер основателни причина за това, а ти как мислиш колега?
                  Искам да ти кажа също, че в никакъв случай не го правя, защото ми се чешат изици, имам голямо его или щото просто ми се дрънкат празни приказки бе колегаааа...

Е айде и да те помоля, маааалко по-полечка с определенийцата и квалификацийте, ако обичаш колегааа а?

Твърденията ти пък, за нехайство с какво масло се кара, какъв му е класа и препоръчва ли се дадената марка автомобил отново са неоснователни колегааа...

Със здраве...
                  Last edited by ЗМЕЯ!; d.m.y г., 19:02.

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                    не са ли малко скъпички...
                    Между дргото 159 - та официално е с Кастрол!!!!!!
                    ..пише го под капака...
                    Я прочети в книгата какво масло препоръчват, а не лепенката сложена от този, който е наливал маслото
                    A20DTH ЖТД ама не баш
                    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Zmeycho много си зле...Даже нямам сили да ти обяснявам колко...

На кратко само...Ти усещаш ефект от хубаво масло...Аз усещам същия ефект от хубаво масло и още 10000 човека от този форум са почувствали такъв ефект при смяна на маслото, обаче само ТИ ПИШЕШ толкова фермани и обяснение което е РЕКЛАМА... Дано СХВАНЕШ....
                      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                      by RUBIG service

Comment

Аз съм карам само на Селениа и съм мн доволен

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Working...
                        X